Kurssit

Laji jota seurassamme harjoitellaan on Sin Moo Hapkido. Se on tehokas korealainen kamppailulaji, joka yhdistää perinteisiä taistelytyylejä toimivaksi kokonaisuudeksi. Seuramme järjestää uusia alkeiskursseja kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa. Alkeiskurssin kesto on 3-4 kk. Alkeiskurssin ikäraja on 13v. Tervetuloa harrastamaan ja kohottamaan kuntoa!

Otamme uusia harrastajia mukaan 6.2. alkaen. Olethan paikalla viimeistään klo 19.15.

Alkeiskurssin treenit keskiviikkoisin klo 19.30 ja lauantaisin klo 12.30.

Mukaan treeneihin tarvitset:

-sisätossut pukuhuoneesta tatamille siirtymiseen (tatamilla ollaan paljain jaloin)

-pyyhkeen, jalat tulee pestä ennen treenejä

-sisäliikuntavaatteet

sekä reippaan ja avoimen mielen!

Jalat tulee pestä ennen tatamille menoa ja pukuhuoneesta tatamille siirryttäessä tulee käyttää sisätossuja, jotta matolle kantautuisi mahdollisimman vähän likaa.

Salin puolella liikkuminen ulkokengillä ehdottomasti kielletty. Kengät tulee riisua ovella ja laittaa kenkätelineeseen.

Aluksi voit harjoitella verkkareissa ja t-paidassa. Myöhemmin tulee hankkia hapkido-puku, joka tilataan seuran kautta. Voit myös käyttää kokonaan valkoista budo-pukua, jos sinulla sellainen on.

Alkeiskurssin lopuksi suoritetaan keltainen vyö, jonka jälkeen harjoittelu jatkuu värivöiden ryhmässä.

Kurssi- ja jäsenmaksumme eivät sisällä vakuutusta. Harrastajat vastaavat vakuutuksistaan itse.